Geef me één goede reden om samen te werken...

Samenwerken is (vooralsnog) een keuze. Waarom zou je als praktijk of coöperatie willen samenwerken met Samenwerkende Fysiotherapeuten? Niet 1 maar 7 redenen om elkaar snel beter te leren kennen:

 

  1. We leveren “state of the art” fysiotherapie. Klinimetrie toepassen is de norm op patiëntniveau. Maar monitoren, interpreteren, pdca’s maken is “niet ons ding”. 

Samenwerkende Fysiotherapeuten voert de monitoring, interpretatie en vormt in gezamenlijkheid de verbeterplannen. 

Daarom.

 

  1. Een aantal van onze collega’s heeft een aversie tegen klinimetrie maar een ander deel vindt het prima werken en zou graag een betere beloning willen. 

Goede medewerkers zijn schaars. Ook de zeer gecommitteerde medewerkers willen een comfortabel leven. Om deze medewerkers te behouden of aan te trekken
biedt Samenwerkende Fysiothererapeuten mogelijkheden.

Daarom.

 

  1. De behandelindex van onze praktijk is door omstandigheden net te hoog om in aanmerking te komen voor het hoogste tarief. 

Samenwerkende Fysiotherapeuten biedt uitkomst. Een groot omzetverlies kan voorkomen worden. Let wel: Samenwerkende Fysiohterapeuten conformeert zich aan de contractafspraken
met de zorgverzekeraars en verwacht dat ook van haar partners en medewerkers!

Daarom.

 

  1. We werken dermate efficiënt dat onze behandelindex te laag is om in aanmerking te komen voor de contracten die leiden tot het hoge tarief. We willen graag bereikbaar blijven voor al onze patiënten.

Ook dan is Samenwerkende Fysiotherapeuten een uitkomst. Samen zorgen we ervoor dat de behandelindex “op het juiste peil” is en blijft.

Daarom. 

 

  1. We willen investeren in ontwikkeling naar SKF en/of Zorgplannen. Een gids om hier op een efficiënte manier te komen zonder zelf het wiel opnieuw uit te vinden is wenselijk.

Samenwerkende Fysiotherapeuten heeft het wiel al een keer uitgevonden en neemt je mee om met de gehele of gedeeltelijke praktijk te werken conform de vereisten van SKF en/of ZorgTopics.

Daarom.

 

    6. Onze coöperatie kent leden en aspirant-leden. We willen als coöperatie onze aspirant-leden op een zo efficiënt mogelijke manier helpen naar het niveau van volwaardig lid.

Samenwerkende Fysiotherapeuten “brengt” een aspirant lid tot daar waar deze volwaardig lid kan worden. Het extra tarief wat de praktijk gedurende dit proces (met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid) ontvangt kan ingezet worden om dat punt te bereiken. Daarna kan de overstap van Samenwerkende Fysiotherapeuten naar Samenwerken in de coöperatie worden gemaakt. 

Daarom.

 

   7. Nog een laatste, niet onbelangrijke: samenwerken kost tijd maar levert direct resultaat in Euro’s. 

DAAROM!

Wat heb je te verliezen?