Wie zijn wij?

De mensen achter Samenwerkende Fysiotherapeuten zijn Shirley Sniekers, Erik Jan van Eijk (Groepspraktijk Fysiotherapie Grave / U-SE / rug&bekken.nl) en Robert Versteegh (voormalig voorman Fys’Optima). 

Tijdens de praktijkbezoeken signaleerde Robert een 3 tal zaken: 

  1. Dat er veel praktijken zijn die kwaliteit leveren maar om diverse redenen niet in aanmerking komen voor een beter tarief dan wat ze krijgen. Dit alleen omdat ze de rompslomp die gekoppeld is aan het hoogste tarief niet willen of niet kunnen uitvoeren. 
  2. Door de krapte op de arbeidsmarkt kwam regelmatig de vraag: onze …therapeut is gestopt. Weet jij nog een …therapeut?
  3. Een samenwerkingsverband opzetten is één maar een samenwerkingsverband meerwaarde te laten bieden aan de leden is een uitdaging voor mensen die overdag een praktijk runnen en ‘s-avonds bestuurder zijn.

Shirley is bekkenfysiotherapeut maar heeft in 2020 in overleg met haar maat Erik Jan besloten het aantal behandelingen te minimaliseren en zich te focussen op de praktijkvoering. Het resultaat was dat de omzet steeg en Shirley veel meer plezier in haar werk kreeg.

Vanuit de ontwikkelende (werk)relatie tussen Robert en Shirley ontstond vanuit gesprekken waarbij ervaringen vanuit verschillende praktijkadressen werden gemixt met de ervaring vanuit een praktijk met de hoogste contractuele status een idee voor dit netwerk/concept.